P G. – Netherlands

Product: AUVA 70

“I ended up at Stack Audio through Hans Beekhuyzen’s review. That’s where I bought the Auva 70 insolators for my Focal Sopra No.1. And the Auva Equipment Isolator CSA2 for my Accuphase E4000. This review from Hans resulted in a larger number of orders, but they did everything they could to ensure that I did not have to wait very long for my order and that I received a small compensation for the delay.

When my order was received, I installed the insulators with the utmost care. And then let it break in. After a weekend I must say that there is indeed an improvement in the details and the sound image.
I have a 30-day money back guarantee on my order, which is great that you can try a product for a few weeks, but I will definitely keep my order. I have a feeling they will sound even better after a few more days of playing. Stack Audio indicates 5 hours of playback time.”
 

“Via de recensie van Hans Beekhuyzen ben ik bij Stack Audio terechtgekomen. Daar heb ik voor mijn Focal Sopra Nr.1 de Auva 70 isolatoren gekocht. En de Auva Equipment Isolator CSA2 voor onder mijn Accuphase E4000. Door deze recensie van Hans is er een groter aantal bestellingen, maar ze hebben er alles aangedaan en toch te zorgen dat ik niet super lang op mijn bestelling moest wachten en een kleine tegemoetkoming kreeg voor het op onthoudt.

Toen mijn bestelling binnen was heb ik met de grootste zorg de isolatoren gemonteerd. En daarna laten inspelen. Na een weekend moet ik zeggen dat er wel degelijk een verbetering zit in de details en het geluidsbeeld.

Ik heb op mijn bestelling 30 dagen niet goed geld terug garantie, dat is mooi dat je een product een paar weken mag proberen, maar mijn bestelling ga ik zeker behouden. Heb het idee dat ze nog beter gaan klinken na nog een paar dagen spelen. Stack Audio geeft 5 uur inspeeltijd aan.”

Select your currency
GBPPound sterling
EUR Euro
en_GBEN